Cuartz compozit pret in Bucuresti

Cuartz compozit pret in Bucuresti. Material ideal pentru o gamă largă de aplicații interioare, atât comerciale, cât și rezidențiale. Prelucram blaturi de bucatarie  si baie,  trepte contratrepte pentru scari, pardoseli interioare și  glafuri pentru feresre la interior.

Quartzul compozit este un material neporos, deci foarte usor de intretinut, si igienic. Pe suprafata acestuia nu raman pete, avand  absorbţie zero  (materialul nu lasa apa, respectiv lichidele, sa patrunda in structura). Compozitul cuart nu este potrivit pentru zona exteriora sau pentru orice zonă expusă la razele solare directe, UV radiații sau căldură excesivă.

Oferim o mare gama coloristica pe stoc cu placi quartz alb, crem, galben, rosu, bej, negru, maro si multicolor. Culorile neutre de crem și bej asigură că pot fi încorporate într-o mare varietate de modele. Dacă doriți să creați un decor elegant pentru baie, atunci plăcajele noastre pot fi alegerea perfectă.

La Rocas Decor există o mare varietate de plăci de compozit între care puteți alege în această secțiune și vă ajutăm să selectați cea mai potrivită opțiune. Va asteptam la depozitul noastru la Voluntari si in toata tara astfel încât să puteți arunca mai întâi o privire mai atentă la produsele care urmeaza sa achizitionati.

 Quartul este unul din materialele cele mai recomandate din punct de vedere al igienei, suprafata sa nonporoasa impiedicand patrunderea si inmultirea bacteriilor si microorganismelor.Este de asemenea deosebit de rezistent la socuri si zgarieturi! ofertă competitivă pentru Cuartz compozit pret in Romania.

ROCAS DECOR – COMPOZIT QUARTZ DE CALITATE

Placa de compozit quartz in Bucuresti este produsa de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Quartzul compozit este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatra naturala . Fiind absolut deloc poros este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucătărie.

Prelucram la dimensiunile clientilor blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte, glafuri pentru feresre exterior si interior. Oferim   montaj   profesional pentru travertin in toata tara si in Europa.

Solicita oferta personalizata !

Mai multe   modele .

Blaturi de bucatarie din compozit quartz in Bucuresti  
Oferim consultanta,masuratori si montaj pentru blaturi de bucatarie din compozit quartz si granit in Bucuresti. La noi primiti rapid oferta personalizata pentru proiectul care aveti cu cea mai efecienta solutia. ofertă competitivă pentru compozit quartz pret in Bucuresti! Oferim montaj profesional in toata tara. Rocas Decor garanteaza pentru gresie cuartz compozit de calitate.

Depozit de placi din quartz compozit cu livrare in :

Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Branesti, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Panteleimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa.