GRANIT

Granit in Bucuresti. Placile de granit pentru pardoseala sunt o alegere extrem de populară ultimele ani datorită rezistenței și durabilității. Puterea sa naturală de rezistență la acid, la pete și la zgârieturi îl face materialul preferat ale constructorilor. Folosirea lui nu se mai limitează numai la spațiile comerciale. Popularitatea sa în casele rezidențiale și în mediu office a crescut în ultimul deceniu. Placajele de granit sunt uluitor de frumoase și se potrivesc stilului modern, contemporan si classic.

Adăugați stil și clasă proiectului vostru cu plăcaje de piatra naturala de la Rocas Decor Voluntari. Importăm piatră naturală direct din țările producătoare, menținând astfel standardele de calitate ridicate și preturi competitive. Granit cu pret bun in Romania.

Rocas Decor ofera o colecție unică pentru plăcaj de granit premium cu peste 300 de modele. Cu siguranta gasiti ce cautati in gama mare de culori deoarece au tot ceea ce este necesar pentru o pardoseală interioară și exterioară elegantă, luxoasă și elegantă.

La depozitul nostru sunt de vanzare modele de granit disponibile cu finisaj lucios pentru pardoseala living, baie, bucatarie, terasa. Finisaj mat si fiamat antiderapant pentru exterior la scari, terasa, fatada, gard si soclu.  Este disponibil în mai multe dimensiuni 30×60, 60×60 si grosimi cum ar fi de 1 cm, 2 cm, 3 cm. Producem direct din blocuri masive dale, pavele, pavaze pentru placare direct pe nisip la trotuar, terasa, alei si parcari.

GRANIT DE CALITATE – ROCAS DECOR BUCURESTI

Si bine inteles oferim lastre de granit din care debitam si prelucram la comanda clientului blat de bucatarie si insula, trepte pentru scari exterior si interior, pervaze pentru ferestre geamurilor.

Oferim montaj profesional in toata tara pentru produsele ahizitionate de la Rocas Decor. Livrare la nivel național in maxim 48 de ore, iar in Europa intr-o saptamana.

Fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de piatra pentru intretinere si protectie. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

 cere oferta personalizata!

Vezi modele:

GRANIT EXTERIOR SI INTERIOR


Va oferim din stoc o mare gama de placaje de toate culorile pentru placarea pardoserilor, gardurilor, teraselor si scari. Consultanta, masuratori si montaj profesional in Bucuresti de la pietrari specializati.  Preț mic pentru granit in Bucuresti direct de la importator. Rocas Decor garanteaza piatra naturala, marmură, piatra granit, travertin, compozit quartz, andezit, ardezie de calitate.

Depozit de granit la preț bun cu livrare in:
București, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste,  Cluj-Napoca, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Timișoara, Branesti, Magurele, Sibiu, Bragadiru, Chiajna, Bistrița, Pantelimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa, Budapesta.