GRANIT VERDE IN BUCURESTI

Granit verde in Bucuresti la preț bun.  Adăugați stil și clasă la proiectului vostru cu plăcaje de granit de la Rocas Decor Voluntari.
Plăcajele noastre sunt printre cele mai populare opțiuni pentru placare la exterior si interior. Sunt des utilizate pentru placare hol, living, bucătării și băi. Sunt recomandate și pentru placări la exterior, fiind ideale pentru placarea gardului, soclului, fatadelor, teraselor, aleilor si trotuarelor casei.

Avem pe stoc o foarte mare gama coloristica de granit alb, crem, galben, rosu, bej, negru, maro si multicolor. Culorile granitului pot fi încorporate foarte ușor într-o mare varietate de modele de amenajare. Dacă doriți să creați un decor elegant pentru baie, atunci plăcajele noastre pot fi alegerea perfectă.
Puteți încorpora plăci de granit design într-un fundal uimitor contemporan. Această piatră naturală poate fi ușor combinată cu caracteristici minimalizate, obținând un efect deosebit.

Avem pe stoc o mare varietate de plăci de granit, iar specialiștii noștri vă ajută să selectați cea mai potrivită opțiune. Va asteptam la depozitele noastre, în Voluntari și în toată țara pentru a vedea și a alege atent produsele pe care urmeaza să le achiziționați.

Executam la comanda capace de stalpi, gard si porti din marmura, granit, travertin si piatra naturala . Granitul este o piatra naturala versatilă, potrivită atât pentru proiecte rezidentiale cât și pentru proiecte comerciale.

ROCAS DECOR VOLUNTARI – GRANIT DE CALITATE

Prelucram la dimensiunile clientilor blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte, glafuri pentru feresre exterior si interior. Oferim   montaj   profesional pentru piatra naturala in toata tara si in Europa.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de piatra. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

 cere oferta chiar acum !

Mai multe  modele

Granit verde de exterior si interior la preț bun
Va oferim din stoc o mare gama de placaje de toate culorile pentru placarea pardoserilor, gardurilor, teraselor si scari. Consultanta, masuratori si montaj profesional in Bucuresti de la pietrari spesializati.  preț micpentru granit verde exterior in Bucuresti direct de la importator. Rocas Decor garanteaza piatra naturala de calitate.

Depozit de granit la preț bun cu livrare in :

Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Branesti, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Panteleimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa.