MARMURA BUCURESTI

Marmura Bucuresti.

Marmura este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci.

 Produsele noastre de piatra naturala , marmura, granit si travertin pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal pardoseli interior, placarea teraselor, trepte si glafuri interior si exterior de marmura. Pentru exterior, pe plan vertical placare gard si soclu, fatade constructilor. Pretul marmurei are o mare varietate. Incepand de la modele foarte economice de la pret de  ceramica  pana la modele exclusiviste si unicate de lux.

Decorarea cu marmura se intalneste astazi in toate stilurile ambientale. Cu o rezistenta marita la zgarieturi si la trafic, produsele din marmura Bucuresti Rocas Decor se recomanda  pentru a-i oferi proiectului D-voastra, frumusetea si eleganta pe timp indelungat.

Prelucram la cerere pervaje, blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interior sau exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret marmura in Bucuresti si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

  cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de marmura

 

Marmura Bucuresti Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si marmura in Bucuresti si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret marmura si granit in Bucuresti. Cumpara piatra de calitate direct de la producator !

BrasovCluj NapocaConstantaTimisoaraBucurestiIasiCraiovaGalatiPloiestiBrailaOradeaBacauPitestiAradSibiuBaia MareSatu MareRamnicu ValceaPiatra NeamtDrobeta – Turnu SeverinSuceavaTargu JiuTargovisteResitaBistrita|