MARMURA SI GRANIT IN BUCURESTI

Marmura si granit in Bucuresti si portofoliu de lucrari Rocas Decor ! O alta lume ! O alta abordare in piatra naturala !

Pasiunea noastra pentru calitate, atentia noastra pentru detaliu ne califica ca fiind alegerea cea mai potrivita pentru recomandarea materialelor potrivite stilului dumneavoastra. Piatra Naturala oferita este importata din cele mai importante cariere din intreaga lume, si este ideala pentru utilizarea ei in proiecte personalizate.

Dispunem de o gama diversa de piatra naturala, marmura, granit, travertin,onix , cu valente cromatice variind de la subtile si eterice nuante de alb, crem, pana la vibrante nuante de rosu , albastru profund sau verde intens, toate acestea fiind destinate pentru a conferi stil si viata interiorului dvoastra.

In calitate de producator si importator de granit si marmura, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Avem pe stoc peste 400000 de mp de placaje granit fiamat, compozit quartz pentru blaturi de bucatarie si placaje din marmura alba si neagra. Travertin pentru exterior, ardezie multicolora si neagra, andezit fiamat, granit antiderapant. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite.

De asemenea dispunem de lastre mari de marmura, travertin si granit. Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret travertin si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

pentru consultanta va stam la dispozitia !

marmura si granit in Bucuresti de la  Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Voluntari si in toate showroom-urile din tara. Va facem  oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret pentru marmura si granit in Bucuresti. Alege calitate si servicii Rocas Decor. Cumpara direct de la producator.

piatra naturala decorativa Cluj Napoca| piatra naturala decorativa  Timisoara| piatra naturala decorativa Bucuresti| piatra naturala decorativa Oradea| piatra naturala decorativa Sibiu|piatra naturala decorativa Bistrita|