MARMURA DE CALITATE

Pervaze de marmura cu preț bun in Bucuresti.  Adăugați stil și clasă la proiectului vostru cu plăcaje de marmura de La Rocas Decor Voluntari.

Marmura este o rocă metamorfica de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci.
Plăcile din marmura sunt printre cele mai populare opțiuni pentru placare la interior. Sunt des utilizate pentru placare hol, living, bucătării și băi. Sunt recomandate și pentru placări la exterior, fiind ideale pentru placarea gardului, soclului, fatadelor, teraselor casei.

Avem pe stoc o mare gama coloristica de marmura alba, crem, galbena, rosie, bej, neagra, aurie, maro si verde. Culorile neutre de crem și bej pot fi încorporate foarte ușor într-o mare varietate de modele de amenajare. Dacă doriți să creați un decor elegant pentru baie, atunci plăcajele noastre pot fi alegerea perfectă.
Puteți încorpora plăci de piatra naturala într-un fundal uimitor contemporan. Această poate fi ușor combinată cu caracteristici minimalizate, obținând un efect deosebit.

Avem pe stoc o mare varietate de plăcaje din marmura, iar specialiștii noștri vă ajută să selectați cea mai potrivită opțiune. Va asteptam la depozitele noastre, în Voluntari și în toată țara pentru a vedea și a alege atent produsele pe care urmeaza să le achiziționați. preț bun pentru pervaze de marmura in Romania.

Executam la comanda capace de stalpi, gard si porti din marmura, granit, travertin si piatra naturala . Travertinul este o piatra naturala versatilă, potrivită atât pentru proiecte rezidentiale cât și pentru proiecte comerciale.

ROCAS DECOR VOLUNTARI – ALEGE TRAVERTIN DE CALITATE

Prelucram la dimensiunile clientilor blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte, glafuri pentru feresre la exterior si interior. Oferim   montaj   profesional pentru marmura in toata tara si in Europa.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de piatra naturala. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

 cere oferta !

Mai multe modele

 

Pervaze de marmura in Bucuresti la preț bun
Va oferim din stoc o mare gama de placaje de toate culorile pentru placarea pardoserilor, gardurilor, teraselor si scari. Consultanta, masuratori si montaj profesional in Bucuresti de la pietrari spesializati.  preț micpentru pervaze de marmura in Bucuresti direct de la importator. Rocas Decor garanteaza calitate.

Depozit de marmura la preț bun cu livrare in :

Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Branesti, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Panteleimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa.