PIATRA NATURALA

Piatra naturala in Bucuresti la preț bun. Adăugați stil și clasă la proiectului vostru cu placaje de piatra decorativa de la Rocas Decor Voluntari.

Placile de piatra naturala pentru pardoseala sunt o alegere extrem de populară ultimele ani datorită rezistenței și durabilității. Caldura emanată o face materialul preferat ale constructorilor. Folosirea ei nu se mai limitează numai la spațiile comerciale. Popularitatea sa în casele rezidențiale și în mediu office a crescut în ultimul deceniu. Placajele de piatra decorativa sunt uluitor de frumoase și se potrivesc pentru decorul modern, contemporan si classic.

Adăugați stil și clasă la proiectului vostru cu plăcaje de piatra naturala de la Rocas Decor Voluntari. Importăm piatră decorativa direct din țările producătoare, menținând astfel standardele de calitate ridicate și preturi competitive. Piatra naturala cu pret bun in Romania.

Rocas Decor ofera o colecție unică de placaj de piatra naturala premium cu peste 500 de modele. Cu siguranta gasiti ce cautati in gama mare de culori deoarece au tot ceea ce este necesar pentru o pardoseală interioară și exterioară elegantă, luxoasă și elegantă.

La depozitul nostru sunt de vanzare modele de piatra disponibile cu finisaj lucios pentru pardoseala living, baie, bucatarie, terasa. Finisaj mat si periat antiderapant pentru exterior la scari, terasa. Scapitata pentru fatada, gard si soclu casei.  Este disponibilă în mai multe dimensiuni si grosimi cum ar fi de 1,5 cm, 2 cm, 3 cm. Producem direct din blocuri masive dale, pavele, pavaze pentru placare direct pe nisip la trotuar, terasa, alei si parcari.

PIATRA NATURALA DE CALITATE – ROCAS DECOR BUCURESTI

Si bine inteles oferim lastre de piatra naturala granit, travertin, marmura din care debitam si prelucram la comanda clientului blat de bucatarie si insula din compozit quartz, trepte pentru scari exterior si interior, pervaze pentru ferestre geamurilor.

Oferim montaj profesional in toata tara pentru produsele ahizitionate de la Rocas Decor. Livrare la nivel național in maxim 48 de ore, iar in Europa intr-o saptamana.

Fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de piatra pentru intretinere si protectie. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

 cere oferta personalizata!

Vezi modele:

PIATRA NATURALA IN BUCURESTI


Va oferim din stoc o mare gama de placaje de toate culorile pentru placarea pardoselilor, gardurilor, teraselor si scari. Consultanta, masuratori si montaj profesional in Bucuresti de la pietrari specializati.  Preț mic pentru travertin in Bucuresti direct de la importator. Rocas Decor garanteaza piatra naturala, marmură, granit, travertin, compozit quartz, andezit, ardezie de calitate.

Depozit de piatra naturala decorativa la preț bun cu livrare in :

București, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste,  Cluj-Napoca, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Timișoara, Branesti, Magurele, Sibiu, Bragadiru, Chiajna, Bistrița, Panteleimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa, Budapesta.