ARDEZIE-ANDEZIT-CALCAR

Piatra naturala Bucuresti.  Produsele noastre sunt marmura, granit fiamat, travertin exterior, ardezie multicolora, andezit fiamat. Pot avea nenumarate aplicatii: pe plan orizontal podele interior si exterior, pe plan vertical garduri, fatade, trepte, glafuri, blaturi,pervaze si alte.

In calitate de producator si importator de travertin si marmura, Rocas Decor Voluntari detine cele mai mari depozite de piatra decorativa in Romania.

Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din andezit,travertin,ardezie, compozit cuart. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si onix.

     Prelucram la cerere blaturi de bucatarie si baie de granit, trepte si contratrepte marmura , glafuri interior si exterior, pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra cu piatra naturala . In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.     cere oferta acum !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

Mai multe modele

Piatra Naturala Voluntari  Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala exterior in Bucuresti si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele dumneavoastra! Cel mai mic pret Piatra Naturala ! Cumpara direct de la producator. Oferim montaj profesional.

Cluj Napoca|  TimisoaraBucuresti|  Oradea|  Sibiu|  Bistrita|