SLEFUIRE SI RECONDITIONARE TRAVERTIN IN BUCURESTI

Slefuire travertin, servicii de reconditionare piatra naturala cu preț bun in Bucuresti. La cerere si contra cost realizam montajul si intretinerea produselor achizitionate de la ROCAS DECOR Bucuresti. Echipele noastre sunt alcatuite din montatori specializati in placari cu marmura si granit. Portofoliul nostru de lucrari este foarte vast si cuprinde montaje executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa.

Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, realizam placari la standarde de calitate europene. Prestam servicii de montaj profesional  piatra naturala travertin si oferim garantie pentru lucrarile realizate. Echipa Rocas Decor  monteaza piatra cubica in toata tara cu pret accesibil.

Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura, granit, onix, compozit quartz. Echipele noastre sunt specializate si au experienta in montaj lastre de marmura model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale.

Montam blat compozit cuart pentru mobila si insula bucatarie, panou perete antistropire. Montam glafuri pentru interior si exterior de marmura, granit, travertin. Trepte si contratrepte exterior cu preț mic din granit fiamat. De asemenea puteti solicita placari pentru fatada, soclu si gard. Suntem specializati in montarea travertin 3D, piatra scapitata,ardezie panel, placi mari de marmura, borduri si rigole, etc

Pe langa montaj, realizam servicii profesionale de intretinere piatra naturala: curatare, impregnare, slefuire. Doriti sa pastrati marmura, travertinul, calcarul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala la aspectul initial? Doriti protectie maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor ? Apelati cu incredere la Rocas Decor. Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru intretinerea si reconditionarea pietrei dumneavuastra.

cere oferta personalizata!

Slefuire si reconditionare travertin in Bucuresti la preț bun

Va oferim din stoc o mare gama de placaje de toate culorile pentru placar pardoseli, gard, terasă si scari. Consultanta, masuratori si montaj profesional de la pietrari cu experienta. Preț mic pentru travertin in Bucuresti direct de la importator. Rocas Decor garanteaza piatra naturala, marmură, granit, piatra travertin, compozit quartz, andezit, ardezie de calitate.

Depozit de travertin cu preț bun in Bucuresti. Livram rapid in:
București, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste, Cluj-Napoca, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Timișoara, Branesti, Magurele, Sibiu, Bragadiru, Chiajna, Bistrița, Pantelimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa, Budapesta.