Alegerea blatului din granit

granit Absolut Black

Alegerea blatului din granit

granit Absolut Black
granit Absolut Black

Granitul este o piatră naturală, rezistentă și care are calități elegante dar si funcționale, asa ca atunci când căutați idei de remodelare a bucătăriei, faceți din blaturile din granit o prioritate!

Potrivirea dulapurilor și aparatelor de bucătărie cu blaturile este simplă atunci când alegeți blaturi de bucătărie din granit. El vine într-o mare varietate de culori care se vor încadra perfect în bucătărie. Puteți selecta dintre potențialele sute de variații subtile ale culorilor pentru a vă încadra în orice design al bucătăriei.

Fiecare lastra nu numai că vine în aceste opțiuni multiple de culoare, ci are și avantajul suplimentar al fiecărei plăci unice.

Intrucât granitul este o piatră naturală, nici două piese nu au exact același model, iar acest fapt adauga frumusețe blaturilor de bucătărie din granit.

 

Cinci pași simpli de selectare a blatului de granit vor face ca deciziile tale să fie o alegere buna

  1. Evaluează bucătăria în comparație cu restul casei tale:

 

Veți dori să vă potriviți bucătăria cu restul casei; chiar dacă bucătăria dumneavoastra nu este expusa precum alte camere, veți dori să aveți consecvență în stilul și culoarea întregii case.

Dacă îți păstrezi casa în aceeași schemă de culori și stil de bază, se va simți că este un design unitar. Poate doriți chiar să aduceți culori și stiluri dintr-o altă cameră, alegând blaturi din granit care accentuează acele culori și stiluri.

 

  1. Luați în considerare culorile de granit întunecat și deschis :
granite absolut black Rocas
granit absolute black Rocas

Dacă aveți probleme în a alege între culori mai deschise sau mai închise, alegeți ambele!

Culorile contrastante din remodelarea bucătăriei tale, cum ar fi o insulă mai deschisa cu pereți întunecați, se vor adăuga aspectului luxos al noii tale bucătării.

Aceste culori complementare vă vor face bucătăria atrăgătoare și vor adăuga un echilibru vizual în camera dumneavoastra.

Culorile opuse pot oferi bucătăriei o senzație deschisă și spațioasă. Nu este necesar să vă faceți griji atunci când aveți probleme să alegeți între culorile de granit închis și cele de granit deschis,puteți alege ambele!

 

  1. Decideți stilul remodelării dvs. de bucătărie:

 

Stabiliți ce stil de bucătărie doriți în casa dumneavoastra. Ea ar putea fi tradițională, modernă, contemporană sau în multe alte stiluri.

După ce ai ales tipul de bucătărie nouă pe care ți-l dorești, îți poate fi foarte util să te uiți la imagini cu acele tipuri de bucătării. Puteți găsi imagini cu diferite stiluri de bucătării în reviste, la TV sau pe site-urile de blaturi din granit.

Vizualizarea diferitelor modele de bucătării vă va ajuta să restrângeți opțiunile de culoare din granit.Puteți imita bucătăriile care vi se par cele mai plăcute și care se potrivesc stilului și culorii casei dvs.

 

  1. Gândiți-vă la flexibilitatea culorilor disponibile:

 

granit Verde Bahia
granit Verde Bahia

Granitul vine într-un curcubeu de culorii, fiecare culoare principală având propriul său set de caracteristici.

Negrul este o culoare granitică dramatică și clasică și se va potrivi aproape cu fiecare schemă de culori.Granitul negru poate fi însă ceva mai rar decât celelalte culori ale granitului și poate fi puțin mai costisitor.

Maro este o culoare caldă care va include tonuri calde și va merge bine cu roșu, portocaliu, roșu purpuriu.

Verdele este rafinat atunci când este asociat cu un fundal neutru, dar nu este la fel de flexibil ca maro sau negru. El va avea un efect calmant asupra spațiului dumneavoastra și va adăuga o pata de culoare.

Granitul rosu are culoarea vinului sau pe baza de portocaliu si va face blaturile tale atractia principala a noii tale bucatarii. El va arăta deosebit dacă restul bucătăriei este o culoare neutra.

Albastrul este, de asemenea, o culoare calmantă și va face din noua bucătărie un refugiu frumos.

Blaturile albe pot adăuga spațiu în bucătărie și sunt minunate atunci când sunt asociate cu dulapuri sau aparate mai întunecate.

 

  1. Uitați-vă la plăcile de granit disponibile:

 

Imediat ce decideți o direcție de culoare, este important să vizitați depozitul RocasDecor de granit care vă va permite să vedeți diversele plăci pe care le au la dispoziție. Deoarece granitul este o piatră naturală, nu există două piese la fel. Selectarea culorii este importantă, dar vizualizarea plăcii efective pe care o veți alege este la fel de importantă.

RocasDecor facilitează vizualizarea plăcilor de granit in showroom-ul nostru din Voluntari,nr.106.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.