MONTAJ PIATRA NATURALA

Montaj piatra naturala cu pietrarii Rocas Decor. Echipa noastră de pietrari pricepuți montează piatră naturală la cele mai înalte standarde de calitate. Lucrările noastre includ locuințe private, dar și proiecte comerciale și publice. Avem o echipa dedicata si capabila sa ofere informații tehnice și să execute lucrări complexe.

Echipa noastră este formată din montatori calificați, cu experiența. Oferim servicii de top de montaj. Placam cu travertin si piatra naturala pentru fațada, soclu si gard. Placare cu granit andezit antiderapant pentru trotuare alei, scări si terase la exterior. Ardezie gri, neagra sau multicolora pentru pardoseala. Blat de bucătărie, baie si insula din compozit quartz. Pervaze, glafuri pentru ferestrele casei pentru exterior si interior. Montaj de placi mari (lastre) la perete, backsplash, baie, living. Montaj de piatra cubica si borduri pentru curte, parcare, gradina. Montam marmura alba, neagra, etc pentru living, baie, bucătărie, trepte pentru scări.

Portofoliul nostru de lucrări este foarte diversificat, in toata tara si in Europa. Am placat hoteluri, SPA, centre istorice, blocuri de lux si multe case particulare cu nivel înalt de finisaje.

Suntem specializați si structurați ca sa putem deservi cantități mari si in termen scurt cu piese personalizate: trepte, blat, glafuri pe care le producem la cele 5 unități de producție pe care le avem in tara.

Alegând sa lucrezi cu echipa Rocas Decor vei adăuga valoare proiectului tău. Oferim consultanta pentru alegerea materialelor. Lucrând împreună eliminăm problemele iar proiectele vor fi finalizate la timp.

cere oferta personalizata!

MONTAJ PIATRA NATURALA


Va oferim din stoc o mare gama de placaje de toate culorile pentru placarea pardoserilor, gardurilor, teraselor si scari. Consultanta, masuratori si montaj profesional in Bucuresti de la pietrari specializati.  Preț mic pentru granit in Bucuresti direct de la importator. Rocas Decor garanteaza piatra naturala, marmură, granit, travertin, compozit quartz, andezit, ardezie, onix de calitate.

Depozit de piatra naturala la preț bun cu livrare in:
București, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste,  Cluj-Napoca, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Timișoara, Branesti, Magurele, Sibiu, Bragadiru, Chiajna, Bistrița, Pantelimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa, Budapesta.