Uncategorized

Avantajele dalelor de travertin

Dale travertin Bucuresti

În ultima vreme, tot mai mulți oameni au început să folosească pavaj de travertin mai degrabă decât pavele de ciment și alte produse similare.

Dacă sunteți în căutarea de pavele de piscină care să vă păstreze picioarele reci și oasele în siguranță pe timpul verii, atunci sunteți la locul potrivit! Aici veți găsi informații detaliate despre pavele de travertin și beneficiile acestora:

dale travertin Bucuresti
dale travertin Bucuresti

 

Ce sunt pavelele de travertin?

Pe scurt, pavele de travertin sunt confecționate din piatră naturală, au o varietate de forme și dimensiuni și pot fi ușor asortate pentru a crea un aspect frumos și original. Sunt proiectate exclusiv pentru pavarea în aer liber și sunt ideale atât pentru piscine cât și pentru curte.

Principalele avantaje ale pavelelor de travertin

Unul dintre principalele avantaje ale pavelelor de travertin este faptul că au un aspect special, unic,  spre deosebire de majoritatea pavelelor de cărămidă și a pavelelor de ciment. Mai mult decât atât, sunt sigure de utilizat pentru întreaga familie, având în vedere faptul că sunt mult mai puțin alunecoase atunci când sunt ude.  Aceste pavele adaugă siguranță în zona dvs. de piscină și acesta este unul dintre motivele pentru care atât de multe persoane (în special cupluri cu copii) le folosesc.

Un alt beneficiu important este faptul că sunt foarte accesibile, iar acest lucru le face o investiție bună pe termen lung. Puteți obține un aspect personalizat de punte de piatră care se potrivește cu decorul general al casei dvs. fără a fi necesar să plătiți o avere mică pentru asta. Mai mult, pavele de travertin sunt durabile – sunt rezistente la îngheț și pot fi înlocuite cu ușurință dacă sunt deteriorate.

Travertin Frech Pattern
Travertin Frech Pattern

 

În plus, trebuie menționat că, spre deosebire de unele pavele pentru piscină și  terasa (precum pavele din cărămidă, care sunt cunoscute pentru colectarea mușchiului), pavele de travertin sunt rezistente la decolorare și nu adună resturi. Decolorarea este o problemă frecvent întâlnită atunci când vine vorba de punțile în piscină – din fericire, acesta nu este cazul pavelelor de travertin, care vor arăta la fel de nou ca în noile decenii următoare.

Nu în ultimul rând, un alt mare avantaj al pavelelor de travertin este faptul că sunt foarte ușor de curățat – nu este nevoie de mai mult de câteva minute pentru a curăța aceste pavele de piscină și terasă. În caz contrar, nu se mai freacă pentru a elimina acele pete enervante și resturile care se acumulează între pave. Dacă aveți un program ocupat și pur și simplu nu aveți timp să pierdeți, atunci pavele de travertin sunt cu siguranță alegerea potrivită pentru dvs. Din acest punct de vedere, aceste pavele sunt mult mai bune în comparație cu pavele de ciment, care necesită multă grijă pentru a-și menține nuanțele de culoare și pentru a evita decolorarea de-a lungul anilor.

In concluzie, sunt durabile, accesibile, sigure, frumoase și ușor de curățat și de întreținut de-a lungul deceniilor. Ce altceva ai putea avea nevoie pentru zona ta de piscină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *