Uncategorized

Blaturile de cuart

Compozit NOBLE SUPREME WHITE

 Blaturile de cuarț sunt igienice

Aproape toate blaturile sunt supuse anumitor încercări. Cele din bucatarie insa sunt cele mai expuse intrucât vin in contact cu lichide calde, lichide reci și lichide lipicioase asa ca este important să aveți o suprafață rezistentă la bacterii și rezistentă la pete. Blaturile de cuarț sunt mai puțin poroase, astfel încât acestea sunt mai puțin susceptibile transformarii în habitate ascunse pentru bacteriile sau mucegai.

Cuarțul este un material fabricat și este neporos, spre deosebire de omologul său din piatră naturală, aceasta înseamnă timp castigat pentru tine. Blaturile din granit și blaturile din marmură au nevoie de o sigilare periodică.  Deoarece cuarțul este un material fabricat, nu este necesară o nouă sigilare. Acest lucru face ca funcționalitatea blaturilor de cuarț să fie și mai atrăgătoare pentru gospodării.

 Noile blaturi cu cuarț sunt ecologice

Aproape toate materialele care sunt contrapartide ale cuarțului au cantități limitate disponibile, marmura și granitul se găsesc doar în locuri specifice de pe pământ, așa că este nevoie de resurse pentru a le face disponibile în toata lumea. Resurse naturale sunt utilizate în extragerea, depozitarea și transportul produselor din piatră naturală dar in cazul blaturilor de cuarț resursele și locurile de muncă pot fi economisite.

Există chiar și producători specializați în blaturi de cuarț reciclate. In plus, cuartul este al doilea cel mai abundent mineral găsit pe Pământ. Nu este necesar să vă preocupați de utilizarea resurselor finite atunci când selectați cuarțul pentru noile dvs. blaturi. Alegerea blaturilor de cuarț poate fi la fel de ecologică și durabilă, asa cum v-ați dori.

 Blaturile din cuart au absorbtie O

Compozitul cuarț este un material sintetic, aproape fără imperfecțiune. Spre deosebire de rivalii cu piatră naturală, cuarțul are puține probleme în ceea ce privește fisurarea, ciobitul sau cojirea. Unii proprietari de locuințe preferă imperfecțiunile pe care marmura sau granitul le aduc locuinței, altora le plac blaturile din cuart, fara defecte.

Un alt beneficiu al cuarțului fiind un material fabricat este faptul că este ușor pentru producători și instalatori să lucreze. Da, acest lucru înseamnă mai puține probleme în ceea ce privește fisurarea, cizelarea și exfolierea, așa cum s-a menționat mai sus, dar înseamnă, de asemenea, mai puține dureri de cap în acest proces. Noile dvs. blaturi de cuarț sunt mai puțin susceptibile să aibă retusari, așa cum ar putea avea blaturi din granit sau marmură, datorită naturii materialului.

Multiple optiuni coloristice ale cuarțului

Veți avea opțiuni abundente în culori, modele și stiluri cu blaturile de cuarț. Veți avea, de asemenea, opțiuni în alegerea tipului de prelucrare pe care îl doriți, lucru care vă va ajuta să vă aduceți stilul personal în camera dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *