COMPOZIT QUARTZ

Compozit quartz in Bucuresti. Quartz este ideal pentru o gamă largă de aplicații interioare, atât comerciale, cât și rezidențiale, cum ar fi blaturi de bucătărie, blaturi de bar, insulă bucătarie, panou de protectie perete, chiuvete, placări interioare și piese de mobilier.

Nu este potrivit pentru zona exteriora sau pentru orice zonă expusă la razele solare directe, UV radiații sau căldură excesivă.

Născut din cel mai robust material din întreaga lume, quartz compozit a câștigat laudele arhitecților pentru finisajul lui. Cunoscut si foarte popular pentru  blaturile de bucătărie si insule, datorită gamei mare de nuanțe care creează  ambianță dorita. TECHNISTONE este certificat  ca suprafață sigură pentru alimente.

Placaje quartz sunt de o calitate superioara, ceea ce îi conferă caracteristicile de neegalat: versatilitate, rezistență, atractivitate estetică, igienă și întreținere ușor de utilizat, apreciate de arhitecți, designeri și consumatori finali. Modele de vanzare de culoare alb, negru, gri, maro, galben, antracit, crem, bej.

COMPOZIT QUARTZ DE CALITATE – ROCAS DECOR BUCURESTI

Si bine inteles oferim lastre de quartz granit din care debitam si prelucram la comanda clientului blat de bucatarie si insula din granit quartz, trepte pentru scari interior, pervaze pentru ferestre geamurilor.

Oferim montaj profesional in toata tara pentru produsele ahizitionate de la Rocas Decor. Livrare la nivel național in maxim 48 de ore, iar in Europa intr-o saptamana.

Fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de piatra pentru intretinere si protectie. Se face cu solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

 cere oferta personalizata!

Vezi modele:

COMPOZIT QUARTZ IN BUCURESTI


Va oferim din stoc o mare gama de placaje de toate culorile pentru placarea pardoselilor, gardurilor, teraselor si scari. Consultanta, masuratori si montaj profesional in Bucuresti de la pietrari specializati.  Preț mic pentru compozit cuarț in Bucuresti direct de la importator. Rocas Decor garanteaza piatra naturala, marmură, granit, travertin, compozit quartz, andezit, ardezie de calitate.

Depozit de compozit quartz la preț bun cu livrare in :

București, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste,  Cluj-Napoca, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Timișoara, Branesti, Magurele, Sibiu, Bragadiru, Chiajna, Bistrița, Panteleimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa, Budapesta.