IMPERMEABILIZANT PENTRU ANDEZIT DE VANZARE IN BUCURESTI

Impermeabilizant andezit cu pret bun, disponibil in stoc depozit Bucuresti. Etanșarea pietrei neturale se face prin aplicarea unui tratament de suprafață.Acesta are ca rol sa întârzie colorarea și coroziunea.  Toate pietrele naturale în structura lor au îmbibate canale capilare interconectate care permit penetrarea acestora cu lichide și gaze.

Aceste canale poroase acționează ca un burete, iar acțiunea capilară atrage lichidele în timp, împreună cu orice săruri dizolvate și alte solutii. Pietrele foarte poroase, precum calcarul absorb lichidele relativ repede, în timp ce pietrele  mai dense nu. Spre exemplu granitul, este semnificativ mai puțin poros, si absoarbe volume mai mici și mai lent, în special  lichide vâscoase.

Pietrele naturale sunt utilizate tot mai des pentru blaturi, pardoseli (atât în ​​interior cât și în exterior) și băi, fatade, garduri etc. Majoritatea acestora sunt de natură poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrunt incet în piatră și creează pete urâte. Prin urmare, cele mai multe tipuri de  piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor.

Cumpara impermeabilizant andezit in Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Timisoara, Bistrita.

Gama noastră de impregnanti ofera maxima protectia și rezistentă la pete pe termen lung astfel, o întreținere redusă.  Impregnantul  NATURAL SEALER  este disponibil cu „efect natural”.  Cine doreste accentuarea culori poate alege WET SEALER cu „efect umed”. Impregnantul nostru  este ușor de aplicat cu pensula sau o rola. NATURAL SEALER  poate fi utilizat pe calcar, ardezie, granit, marmura, teracotă, impermeabilizant andezit și pe toate tipurile de piatră naturala.  Pe majoritatea suprafețelor, dacă este aplicată corect și până la saturație, se poate aștepta o durată de viață de până la 8 ani.      cere oferta chiar acum !

Mai multe informati despre impermeabilizarea pietrei naturale

Impregnanti

WET SEALER –impregnant hidrorepelent cu efect umed

BETAWAX –impregnant hidrorepelent cu efect umed

SIL 290 – impregnant oleohidrorepelent cu efect umed

NATURAL SEALER – impregnant hidrorepelent cu efect natural

DEFENDER – impregnant oleohidrorepelent cu efect natural

A.G.E T7 – effect umed lucios ( semipelicula ) antichizant pentru materiale fiamate.