IMPERMEABILIZANT PENTRU PIATRA NATURALĂ DE VANZARE IN BUCURESTI

Impermeabilizant pentru piatra naturala la exterior in Bucuresti cu livrare in toata tara. Etanșarea placii de piatra naturala se face prin aplicarea unui tratament de suprafață pe produs. In acest fel se întârzie colorarea și coroziunea.  In structura lor, toate pietrele naturale au îmbibate canale capilare interconectate care permit penetrarea acestora cu lichide și gaze.

Aceste canale poroase acționează ca un burete, iar acțiunea capilară atrage lichidele în timp, împreună cu orice săruri dizolvate și alte solutii. Pietrele foarte poroase, precum calcarul absorb lichidele relativ repede, în timp ce pietrele  mai dense nu. Spre exemplu granitul, este semnificativ mai puțin poros si absoarbe volume mai mici de lichid și mai lent.

Pietrele naturale sunt utilizate tot mai des pentru blat, pardosseala (atât în ​​interior cât și în exterior), băi, fatade, garduri etc. Majoritatea acestora sunt de natură poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrund incet în piatră și creează pete urâte. Prin urmare, cele mai multe tipuri de piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor. De accea este foarte important sa alegeti impermeabilizant piatra de calitate superioara.

Impermeabilizant pentru piatra naturala

Gama noastră de impermeabilizanti piatra ofera maxima protectia și rezistentă la pete pe termen lung astfel, o întreținere redusă.  Impregnantul  NATURAL SEALER  este disponibil cu „efect natural”.  Cine doreste accentuarea culori poate alege WET SEALER cu „efect umed”. Impregnantul nostru  este ușor de aplicat cu pensula sau o rola. NATURAL SEALER  poate fi utilizat pe calcar, ardezie, granit, marmura,teracotă și pe toate tipurile de piatră naturala.  Pe majoritatea suprafețelor, dacă este aplicată corect și până la saturație, se poate aștepta o durată de viață de până la 8 ani.

Cere oferta chiar acum!

Vezi mai multe informati despre impermeabilizare!

WET SEALER –impregnant hidrorepelent cu efect umed

BETAWAX –impregnant hidrorepelent cu efect umed

SIL 290 – impregnant oleohidrorepelent cu efect umed

NATURAL SEALER – impregnant hidrorepelent cu efect natural

DEFENDER – impregnant oleohidrorepelent cu efect natural

A.G.E T7 – effect umed lucios ( semipelicula ) antichizant pentru materiale fiamate.

Impermeabilizant piatra naturala cu pret bun in Bucuresti

Va oferim din stoc o mare gama de placaje de toate culorile pentru placarea pardoserilor, gardurilor, teraselor si scari. Consultanta, masuratori si montaj profesional in Bucuresti de la pietrari specializati. Preț mic pentru impermeabilizant piatra naturala in Bucuresti. Vă garantăm piatra naturala, marmură, granit, travertin, compozit quartz, andezit, ardezie, onix de calitate.

Impermeabilizanti la preț bun cu livrare in:
București, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Targoviste,  Cluj-Napoca, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Jilava, Buzau, Costanta, Mangalia, Campina, Curtea de Arges, Slatina, Dragasani, Brasov, Sinaia, Rosiori de vede, Gaesti, Buftea, Otopeni, Tunari, Stefanesti de jos, Afumati, Sindrilita, Timișoara, Branesti, Magurele, Sibiu, Bragadiru, Chiajna, Bistrița, Pantelimon, Popesti Leordeni, Ciorogarla, Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Saftica, Snagov, Berceni, Fundeni, Pipera, Voluntari, Baneasa, Budapesta.